Vibro akustična platforma

2.382,00

Opis

Art.: 640    dim.: 180 X 122 X 10 CM

Zasnovan je za pretvorbo katerega koli elementa psihomotorike v vibroakustično.

Kako deluje?

Vibroakustična platforma reproducira vibracije pesmi, melodij in ritmov, prek zvočnikov HI-fi pa lahko poslušate glasbo. Glasbo in vibracije lahko usklajeno delujejo skupaj ali pa samostojno in aktivirajo samo glasbo ali samo vibracijo. Z ojačevalnikom lahko nastavite raven nizik oin visokih tonov ter frekvenco in jakost vibracij.

Kaj vključuje?

Platforma vključuje vse, kar je potrebno za delovanje, krmilnik z vhodom USB, vhodom za mini priključek, bluetooth in digitalni zaslon, zunanji zvočnik, vibrator in ožičenje. Ploščad je izdelana iz lesenega okvirja, prekrita s peno visoke gostote in prekrita s PVC-jem, seriranim z valovi.

“Občutek vibracij skozi vaše telo”

Vibracije so eden od prvih dražljajev, ki jih lahko začutimo. Te kratke in harmonične vibracije povzročajo sproščujoč dražljaj in povzročajo neposredne učinke na naše čustveno stanje. Ta platforma prenaša valove do izdelkov Sumo, nameščenih na platformi, in tudi vibrira.

Najbolj priporočeni izdelki za postavitev na platformo so:

– art.: 067 – Spalna vzmetnica

– art.: 066 – Zložljiva podloga za spanje

– art.: 443 – Prevleka za vrečke

– art.: 444 – Podloga za gnezdo

– art.: 051 & 051 A – Otroški stol

– art.: 441 – Cor čoln

– art.: 058 A, B & C – Prestaviti  vzmetnico

– art.: 620 – Otroška vreča

ČUTNA

Psihomotorični izdelki za senzorično stimulacijo za najmlajše. Otroci lahko z različnimi teksturami, dotiki, oblikami in barvami odkrivajo nove občutke, medtem ko se zabavajo in igrajo v popolni varnosti. Senzorično psihomotričnost ( htt://www.sumo-didactic.com/psychomotor) je mogoče namestiti v vrtce, šole in centre, tako, da ustvarjajo prostore, saj ustvarjajo varno in zabavno okolje. Nekateri izdelki senzorične psihomototricnosti Sumo Didactic

PSIHOMOTORIČNI

Elementi didaktične psihomotorične vzgoje Sumo Didactic spodbujajo razvoj koordinacije. Spodbujajo svojo domišljijo in se seznanijo s sestavo volumnov in barv. Z elementi Sumo je vse mogoče, plezanje, ravnotežje, drsenje, premikanje, dviganje, spuščanje in skakanje po različnih vezjih, ki jih je mogoče zgraditi, tvorijo valove, rampe, stopnice…

Vse skupaj s  popolno varnostjo in garancijo, ki jo ponujajo izdelki Sumo Psyhomotor. Uporabljena poliuretanska pena je 25 kg / m3, najprimernejša za otrokovo telo, prevlečena s poliestrskim PVC ali usnjenim občutkom in v široki paleti barv.